Lid worden? Inloggen!

Forum - Reizen - Thailand!

Geplaatst door JoriZQ woensdag 30 november -0001 om 16:35

0

I love Luka

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij

Storm - zondag 14 augustus 2005 - 11:48 - VIP

whuh?
0

RobzQ - maandag 15 augustus 2005 - 11:13 - Admin

zeeque
0

Even geen mail, want ik was te druk bezig met: DUIKEN!!! Na enige twijfel toch gedaan.Cool! Meteen goed verwend. Duiken op een van de mooiere plaatsen op de wereld.Drie dagen cursus, nu officieel PADI-gecertificeerd "open water diver" (mag ik overal duiken waar ik wil).Mag inderdaad. Ik kan niet zeggen dat het zo verstandig is om naar een cursus van drie dagen ergens in je eentje te gaan duiken. Beetje (echte) cursus duurt tussen de drie maanden en een jaar.

Ruler of Rulers!

JoriZQ - donderdag 18 augustus 2005 - 09:48 - Redactielid

I love Luka
0

Hallo allemaal,

Na een week of wat relaxen op het strand, was het toch wel tijd om verder te gaan naar Krabi. Over twee dagen gaat mijn vliegtuig naar Bangkok en ik wil zeker op tijd zijn.
Vandaag om 07:00 uur opgestaan en om 08:00 uur de boot naar de pier genomen. Vanuit daar om 09:00 uur de ferry naar Krabi. Ko Phi Phi is echt een plek om naar terug te gaan, veel is er niet te doen, maar je kan er fantastisch duiken en ontspannen!
Ik zit nu in een zeer goede kamer met erg nieuw en goed sanitair, ik hoef niet meer op de WC-deur te bonzen om de eventuele enge beesten weg te jagen...

Straks het stadje maar eens in, op zoek naar een postkantoor.

Ik zie u over niet al te lange tijd weer!

Joris

P.S. RobzQ in je eentje duiken is mij veels te link, ik zou niet durven zonder een heel goede instucteur, waar als je onder water flipt... dan doe je het meteen goed, stel ik mij zo voor.

I love Luka

JoriZQ - zondag 21 augustus 2005 - 10:38 - Redactielid

I love Luka
0

Hallo allemaal,

Voor de derde keer in Bangkok. Ik voel me een echte veteraan hiero: zelfverzekerd op de korte route van vliegveld naar guesthouse, tussen allerlei zoekende en nerveus kijkende medereizigers en toeristen (haha!!!).
Verder niet zoveel te doen, ik ben voor de tweede keer "the Beach" aan het lezen, want mijn boeken zijn op. Straks maar een pilsje drinken uit de self service van de/het (?) guesthouse, want het toeristencircus van Khao San Road kan mij ondertussen gestolen worden. (citaat uit "the Beach": vraag aan de schrijvers van de "Lonely Planet" reisgidsen: "What's so f***ing lonely about Khao San Road?) Gelukkig is mijn accomodatie een eindje verder gesitueerd! (dank, Mirjam).

Nou, dit lijkt me wel voldoende voor nu.

De groeten aan iedereen,

Joris

I love Luka

Storm - maandag 5 september 2005 - 16:35 - VIP

whuh?
0

joriZQ...leuk je weer te zien op zq,maar waarom sluit je de topic thailand niet af.
hoe was je terug reis en de laatste dagen in thailand?
ben benieuwd!

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij

Pagina : 1 2 [3]

Top

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren