Lid worden? Inloggen!

Deze website maakte gebruik van cookies. We gebruiken enkel functionele cookies die er zijn er om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor onze gebruikers te verbeteren. Wij maken GEEN gebruik van trackingcodes, of andere advertenties / marketing gerichte cookies. (Meer informatie). Klik op OK om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

OK

Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?

Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19

I love Luka
0

En wat heb jij vanavond gegeten of ben je van plan om te gaan eten?

I love Luka

JoriZQ - dinsdag 9 juli 2013 - 10:17 - Redactielid

I love Luka
0

Home made hamburgers op de BBQ.

I love Luka

JoriZQ - donderdag 11 juli 2013 - 11:33 - Redactielid

I love Luka
0

Maaltijdsalade met pasta en zalm.

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 13 juli 2013 - 11:32 - Redactielid

I love Luka
0

Romige aspergesoep

Lamsbout
Aardappelgratin
Flageolets (Franse soort van lichtgroene kidneybonen)
Salade

Gegrilde ananas met hangop

I love Luka

RobzQ - zaterdag 13 juli 2013 - 13:38 - Admin

I love Luka
0

De zon schijnt, weer, dus BBQ, weer.. Mooi.. weer.

Ruler of Rulers!

marnix999 - donderdag 18 juli 2013 - 22:21 - VIP

I love Luka
0

Net op een houtvuurtje in me vuurkorf een 350Gr T-Bone steak gegrild  best lekker

To much music, too little time

JoriZQ - dinsdag 20 augustus 2013 - 23:04 - Redactielid

I love Luka
0

Gefrituurde mosselen + salade + brood + sausjes

I love Luka

JoriZQ - zondag 1 september 2013 - 18:18 - Redactielid

I love Luka
0

Boeuf Bourguignon.

I love Luka

JoriZQ - zondag 1 september 2013 - 18:30 - Redactielid

I love Luka
0

I love Luka

RobzQ - zondag 1 september 2013 - 21:12 - Admin

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

doe je aan de lijn?

Ruler of Rulers!

JoriZQ - woensdag 18 september 2013 - 22:55 - Redactielid

I love Luka
0

Hamburger met gekarameliseerde ui, roquefort, vijgensiroop en witlof. Kom ik er net achter dat ik het gerookte spek nog vergeten ben, maar was evengoed een fancy burgertje.

Recept: "Le Camion qui Fume"

I love Luka

Storm - donderdag 19 september 2013 - 07:49 - VIP

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Hamburger met gekarameliseerde ui, roquefort, vijgensiroop en witlof. Kom ik er net achter dat ik het gerookte spek nog vergeten ben, maar was evengoed een fancy burgertje.
Recept: "Le Camion qui Fume"

En vanavond word het zeker iets met kroketten?
klik

JoriZQ - donderdag 19 september 2013 - 18:08 - Redactielid

I love Luka
0

Ach ja, ik had er al over gelezen. Niet in mijn collectie overigens: "De Dikke Van Dam". Jammer dat hij mijn bitterballen met foie gras en truffel of die met bokkenvlees nooit heeft mogen recenseren (ik bedoel: jammer voor hem).

Nee vanavond kaasfondue met krieltjes en biefstuk en salade.

En ik ben nu bezig een bad ass chili te maken. Voor in de vriezer.

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 21 september 2013 - 13:03 - Redactielid

I love Luka
0

Net bij de keurslager geweest voor 2 kilo kalfsbotten en 1 kilo runderschenkel: dat wordt een mooie basis voor rodewijnsaus!

I love Luka

marnix999 - dinsdag 24 september 2013 - 18:43 - VIP

I love Luka
0

Chinese tomatensoep, babi pangang, babi ketchap, nasi en Pools bier

To much music, too little time

JoriZQ - donderdag 26 september 2013 - 10:05 - Redactielid

I love Luka
0

Ragout van konijn en paddestoelen met pasta en salade.

I love Luka

RobzQ - donderdag 26 september 2013 - 12:41 - Admin

I love Luka
0

Gisteren een pizza in de oven gegooid van Casa di Mamma.. de salami variant. En die was mwa.. beetje saai.

Ruler of Rulers!

Storm - donderdag 26 september 2013 - 14:31 - VIP

I love Luka
0

RobzQ schreef:

Gisteren een pizza in de oven gegooid van Casa di Mamma.. de salami variant. En die was mwa.. beetje saai.

Die (of dat soort pizza`s) koop ik ook regelmatig en die saaiheid is gemakkelijk op te lossen.
Ga eens bij oil & vinegar kijken.
Daar hebben ze heerlijke kruiden voor o.a. op de pizza.
Ik zelf vind Miscuglio erg lekker op een pizza.
Snij zelf nog 1 tomaatje in dunne plakken, doe de plakken tomaat op de pizza, strooi daar die kruiden over heen en bedek alles met geraspte (jonge) kaas.
Eventueel kun je er zelf nog wat extra plakken salami op doen (goedkoopste van de A.H. of de Jumbo voldoen al), leg die wel als eerste op je pizza en dan pas de tomaat enz.

Pizza 10 min. in de (voorverwarmde) oven op 220 graden en de laatste 2 a 4 minuten de oven op grill stand zetten.
Wel er bij blijven staan die laatste 2 a 4 min. want ik weet natuurlijk niet hoe rap jou grill stand is van de oven.

Probeer het nog een keer en smakelijk eten.

Ohw, en dat potje met kruiden is uiteraard ook voor meerdere gerechten te gebruiken.
1x aanschaffen en je hebt voorlopig geen saaie maaltijden meer.

JoriZQ - zondag 29 september 2013 - 11:29 - Redactielid

I love Luka
0

Biefstuk met pasta en paddestoelen uit het bos.

I love Luka

marnix999 - zondag 29 september 2013 - 20:16 - VIP

I love Luka
0

Courgettes (uit eigen tuin) gevuld met tomaat-ui-gehaktmensel en kaas erover en in de oven

To much music, too little time

RobzQ - maandag 30 september 2013 - 12:57 - Admin

I love Luka
0

Net (tijdens de lunch) Mexicaans Chili con carne met kip en tortilla's gehad. Was erg lekker. Ik vrees alleen dat ze kok zich vergiste heeft in de gemiddelde smaak van zijn publiek want volgens mij was ik een van de weinigen die zich er aan heeft gewaagd.

Zonde want ze hadden genoeg en dat gaat nu (vrees ik) allemaal de vuilnisbak in.

Ruler of Rulers!

JoriZQ - dinsdag 1 oktober 2013 - 18:45 - Redactielid

I love Luka
0

Jammer hoor, vind ik altijd erg zonde. Ik moet er volgende keer dat we met het werk catering inhuren ook maar eens aan denken een doggybakje (of meerdere) mee te nemen.

Vanavond gegrilde scampi's met veel knoflook, rode peper, citroen en peterselie, gestoofde paprika en ui, griekse salade met feta en olijven en turks brood met tzaziki.

Doen we gewoon net of het nog zomer is

I love Luka

RobzQ - dinsdag 1 oktober 2013 - 20:38 - Admin

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

gegrilde scampi's met veel knoflook, rode peper, citroen en peterselie, gestoofde paprika en ui, griekse salade met feta en olijven en turks brood met tzaziki.
Dat klinkt lekker!

Ruler of Rulers!

JoriZQ - dinsdag 1 oktober 2013 - 20:52 - Redactielid

I love Luka
0

Dat was het ook, nu duf van verteringsproces...

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 5 oktober 2013 - 22:09 - Redactielid

I love Luka
0

Zalmforel en papillotte met verse tuinkruiden, gekarameliseerde citroen, citroengras en steranijs
Pilafrijst bereid met verse visbouillon
Wortelsalade

I love Luka

RobzQ - maandag 14 oktober 2013 - 22:23 - Admin

I love Luka
0

Wortelstamp en wordt. Het is er tijd voor.

Ruler of Rulers!

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren