Lid worden? Inloggen!

Deze website maakte gebruik van cookies. We gebruiken enkel functionele cookies die er zijn er om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor onze gebruikers te verbeteren. Wij maken GEEN gebruik van trackingcodes, of andere advertenties / marketing gerichte cookies. (Meer informatie). Klik op OK om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

OK

Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?

Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19

I love Luka
0

En wat heb jij vanavond gegeten of ben je van plan om te gaan eten?

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 2 juni 2012 - 23:56 - Redactielid

I love Luka
0

Vega met kippeneiwit???

Dan zeker gefeliciteerd met je succesvolle proefneming.

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 2 juni 2012 - 23:57 - Redactielid

I love Luka
0

polaroid schreef:

Laatste tijd al wat vaker zelf seitan gemaakt, maar van de week een experiment gedaan met soja-gruis en gluten met kruiden en specerijen om zelf veganistische balletjes te maken (die kant en klare vega ballen zijn vaak droog en met kippeneiwit). Het experiment kan als geslaagd beschouwd worden. Nog een beetje tweaken en dan moeten ze super zijn.

I love Luka

Storm Alliance - zondag 3 juni 2012 - 13:36 - VIP

I love Luka
0

nou klinkt het misschien een beetje raar, maar ik heb dus zojuist voor het eerst rijst in een rijstkoker gemaakt! ben nou echt chinees... ik heb hem te leen, maar ik ben verkocht!

perfecte rijst, was alleen vergeten zout toe te voegen... maar dat ligt niet aan de koker natuurlijk...

Storm - zondag 3 juni 2012 - 14:19 - VIP

I love Luka
0

Storm Alliance schreef:

nou klinkt het misschien een beetje raar, maar ik heb dus zojuist voor het eerst rijst in een rijstkoker gemaakt! ben nou echt chinees...

Is die rijstkoker ook een Chinees merk? 

Storm Alliance - zondag 3 juni 2012 - 14:49 - VIP

I love Luka
0

"super electrical, something blossoming"

dus... Ja

want in de rest van de wereld verzinnen ze zulke merknamen niet

Storm Alliance - donderdag 7 juni 2012 - 15:39 - VIP

I love Luka
0

Misschien wel de meest vreemde maaltijd ooit.. ihkv... ik ben niet zo lekker, het is veels te warm en wat heb ik nog in huis:


2 repen bacon in stukjes gebakken met gemalen komijn
dan een beetje ui en knoflook erbij fruiten
dan wat mini roma tomaatjes in vieren erbij...
een restje gestoomde rijst erbij
wat [nep] slagroom met water aangelengd erdoorheen roeren
én ratata ratataaaaa: thaise basilicum van eigen balkon!

en was dat vreemd?

ja heel erg, maar ook waanzinnig lekker

Storm - vrijdag 24 augustus 2012 - 20:34 - VIP

I love Luka
0

Amerikaanse beenham van de Jumbo (nu in de aanbieding, 500 gram voor € 3.95 zie link),met een peper korst erop.
Héééérlijk pittig/heet en héééérlijk mals.
En poeh wat véél 

JoriZQ - zondag 26 augustus 2012 - 01:45 - Redactielid

I love Luka
0

Vandaag naar de nieuwe Jumbo gegaan, hoek Hoogstraat en rondweg. Beenham gekocht, van de week lekker opeten. Dat ik jou (Storm) nog eens mocht bedanken voor culinaire inspiratie!

Ik denk met meeergranenrijst met paprika en evt. een salade.

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 15 september 2012 - 17:47 - Redactielid

I love Luka
0

Côte de boeuf met gratin dauphinois en haricots verts.

C'est dur la vie

I love Luka

RobzQ - dinsdag 18 september 2012 - 16:16 - Admin

I love Luka
0

Tijd voor wortelstamp met verse worst!

Ruler of Rulers!

JoriZQ - woensdag 3 oktober 2012 - 07:20 - Redactielid

I love Luka
0

Een op whisky huisgerookte zalmfilet met Canadese kruiden en ahornsiroop + groenten + wilde/meergranen rijst + kaasplankje.

I love Luka

marnix999 - donderdag 4 oktober 2012 - 11:34 - VIP

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Een op whisky huisgerookte zalmfilet met Canadese kruiden en ahornsiroop + groenten + wilde/meergranen rijst + kaasplankje.


Met Salmonella ?

To much music, too little time

JoriZQ - donderdag 4 oktober 2012 - 17:51 - Redactielid

I love Luka
0

Die heb ik deze keer maar weggelaten.

I love Luka

Acid - dinsdag 9 oktober 2012 - 16:05 - Ultra Mod

I love Luka
0

Vanavond zelfgemaakte Beef and Guinness pie!

I support and oppose many things, but not strongly enough to pick up a pen.

JoriZQ - dinsdag 23 oktober 2012 - 08:34 - Redactielid

I love Luka
0

toast + foie gras

cassoulet Toulousain
confit de canard
salade
baguette

fromage

I love Luka

marnix999 - dinsdag 23 oktober 2012 - 08:53 - VIP

I love Luka
0

En daar ga ik bij helpen, we zulen ze krijgen die stomme ganzen..

To much music, too little time

JoriZQ - woensdag 24 oktober 2012 - 19:03 - Redactielid

I love Luka
0

Volgens mij is iemand zijn ganzenvet vergeten mee te nemen...

I love Luka

JoriZQ - donderdag 25 oktober 2012 - 21:21 - Redactielid

I love Luka
0

Vandaag Chinees getinte mosselen met rijst.

Mosselen gekookt in een mengeling van:
Knoflook
Gember
Chilisaus
Zout
Witte peper
Shaohsing rijstwijn
Rijstazijn
Limoensap
Zwarte bonensaus
Oestersaus
Sojasaus
Sesamolie

Daarna fijne ringetjes lente-ui eroverheen en serveren met kleefrijst uit de rijstkoker.


I love Luka

Storm - donderdag 25 oktober 2012 - 22:02 - VIP

I love Luka
0

Dat klinkt adem verfrissend

marnix999 - vrijdag 26 oktober 2012 - 11:37 - VIP

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Volgens mij is iemand zijn ganzenvet vergeten mee te nemen...


Oja, om aardappelen in te bakken..  kom ik nog halen

To much music, too little time

JoriZQ - zaterdag 27 oktober 2012 - 17:36 - Redactielid

I love Luka
0

Vanavond everzwijnragout (net als in Asterix: "De lauwerkrans van Caesar").
Met tagliatelle en salade.

I love Luka

JoriZQ - maandag 29 oktober 2012 - 20:43 - Redactielid

I love Luka
0

Om in de wildsfeer te blijven:

Hertenbiefstuk met saus van onder andere zelfgemaakte kalfsfond, confiture van cranberry en zwarte bes, wildfond (van Sligro) en port.

Lasagne met roomsaus met daarin foie gras en paddestoelenmix.

Boontjes.

I love Luka

Storm - maandag 29 oktober 2012 - 21:26 - VIP

I love Luka
0

Ovenschotel met groente,gehakt, aardappelschijfjes en een tuinkruiden/knoflook saus erover/erdoor en geraspte kaas erop.

JoriZQ - dinsdag 30 oktober 2012 - 16:48 - Redactielid

I love Luka
0

Diepvriespizza "prosciutto funghi" van dr. Oetlul met extra parmezaanse kaas, met voor V. een ei erop (yuk!), en rucola (na bakken te deponeren op pizza).

"Iedere echte kok die zegt dat hij nooit fastfood/prefab eet, liegt".

I love Luka

JoriZQ - dinsdag 13 november 2012 - 18:49 - Redactielid

I love Luka
0

Turkse pizza (lahmacun) met ijsbergsla en ui erin gerold + chilisaus & knoflooksaus.

I love Luka

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren