Lid worden? Inloggen!

Deze website maakte gebruik van cookies. We gebruiken enkel functionele cookies die er zijn er om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor onze gebruikers te verbeteren. Wij maken GEEN gebruik van trackingcodes, of andere advertenties / marketing gerichte cookies. (Meer informatie). Klik op OK om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

OK

Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?

Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19

I love Luka
0

En wat heb jij vanavond gegeten of ben je van plan om te gaan eten?

I love Luka

Storm Alliance - maandag 16 april 2012 - 05:45 - VIP

I love Luka
0

Ze hadden verse kruiden bij de Metro [yay!] dus gisteravond heb ik gegeten

Pasta met Aubergines in tomatensaus... met een bakje tonijn geweekt in citroensap met kappertjes en venkelbloemetjes.... en peterselie en rozemarijn....


Zooooo en dat was LEKKERRRRR!!!

JoriZQ - dinsdag 17 april 2012 - 18:07 - Redactielid

I love Luka
0

Turkse wraps met gehaktballetjes gekruid met o.a. sumak en pistache op een bedje van gemengde sla, gelardeerd met tzaziki.

Edit: lekker.

I love Luka

Acid - dinsdag 17 april 2012 - 19:47 - Ultra Mod

I love Luka
0

Citroen(honing/knoflook)kip uit de oven met groene asperges en krieltjes.

I support and oppose many things, but not strongly enough to pick up a pen.

Storm - dinsdag 17 april 2012 - 23:22 - VIP

I love Luka
0

Gister:
Kip uit de oven.
Aardappel ovenkroketten en sju.
Rucola salade met pijnboompitten,uitgebakken spekjes,gekookt ei,balsamico azijn,geraspte oude kaas erover.

Vandaag:
Fusilli pasta met pesto saus.
Rundergehakt met wokgroenten en extra paprika plus geperste knoflook,bovenop oude geraspte kaas.

RobzQ - dinsdag 17 april 2012 - 23:43 - Admin

I love Luka
0

Acid schreef:

Citroen(honing/knoflook)kip uit de oven met groene asperges en krieltjes.
En ik viel op het juiste moment binnen en kon nog een hapje van de kip proeven. Die was lekker.

Wat is het recept (ongeveer)?

Ruler of Rulers!

Acid - woensdag 18 april 2012 - 14:42 - Ultra Mod

I love Luka
0

RobzQ schreef:Die was lekker.Wat is het recept (ongeveer)?

Marinade maken van flink wat citroensap, olijfolie, honing, knoflook en kruiden naar smaak (zout/chilipoeder/komijn/tijm). Kipfilet(s) in de marinade, paar stukjes citroen erom heen. 25 minuten in de oven: klaar!

I support and oppose many things, but not strongly enough to pick up a pen.

Storm Alliance - woensdag 18 april 2012 - 15:43 - VIP

I love Luka
0

Risotto [arborio meegenomen uit Hong Kong = slim!] met chinese paddestoelen en nog kaasrestje parmesan uit Holland...

ons ben zuunig niet, nog steeds kaas over, na een heel half jaar

JoriZQ - zondag 22 april 2012 - 18:41 - Redactielid

I love Luka
0

Zondagse lunch:

Garnalen met avocado en cocktailsaus
Konijnragout met tagliatelle en salade
Appeltaart

I love Luka

marnix999 - maandag 23 april 2012 - 20:40 - VIP

I love Luka
0

Ik Surinaamse Kip Masala waarvan de saus uit een potje (Faja Lobi), een keer bij Joris gehad en was errug lekker.
Ik heb het zelf ook wel eens gemaakt met knoflook, peper en kerrie, maar die was toch niet zo lekker als deze.
Eet me klem eraan.

Bij mijn zoektocht naar de Roti saus kwam ik bij een ik denk Marrokaanse toko op de Woenselse markt iets grappigs tegen:
citroenzuur in vorm van kristallen, wist ik niet dat dat ook bestaat.

  

To much music, too little time

opanerd - woensdag 25 april 2012 - 20:47 - Redactielid

I love Luka
0

Vorige week at ik in Frankrijk visstamppot. Dat was lekker maar uiteraard een geheim recept. Vanavond nagemaakt:
aardappelen
kabeljauw (bakken)
zeekraal, 4 minuten gekookt
crème fraiche
dille
peper/zout
(stampen)
salade erbij

Is lekker!

Ga het ook nog eens maken met stokvis (baccelau)

In de vergetelheid is de verrukking nabij

JoriZQ - woensdag 25 april 2012 - 21:23 - Redactielid

I love Luka
0

Het doet mij denken aan "brandade de morue". Kan dat kloppen?

I love Luka

opanerd - vrijdag 27 april 2012 - 18:29 - Redactielid

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Het doet mij denken aan "brandade de morue". Kan dat kloppen?

Ja, met stokvis lijkt het er wel op

In de vergetelheid is de verrukking nabij

Storm - zondag 6 mei 2012 - 11:18 - VIP

I love Luka
0

Gister: 2 kogelbiefstukken,oven aardappel kroketten, met veel pepersaus en veel sju erbij.

Vanavond: 2 kogelbiefstukken,oven aardappel kroketten, met veel pepersaus en veel sju erbij.

Ik hoor U nu denken: Is dat niet dubbelop en saai?

Nee want het zijn: 2 kogelbiefstukken,oven aardappel kroketten, met veel pepersaus en veel sju erbij.

Dat verveelt nooit. 

JoriZQ - maandag 7 mei 2012 - 17:38 - Redactielid

I love Luka
0

Pizza prosciutto funghi van dr. Oetlul, eventueel opgeleukt met extra parmezaanse kaas en/of mozzarella, wat kruiden, olijven en rucola.

I love Luka

Acid - donderdag 10 mei 2012 - 18:48 - Ultra Mod

I love Luka
0

Roti met hete kip van restaurant Paramaribo Eindhoven, lekker!

I support and oppose many things, but not strongly enough to pick up a pen.

JoriZQ - zondag 13 mei 2012 - 18:33 - Redactielid

I love Luka
0

Braadstuk van paardenvlees, gebakken aardappelen en broccoli.

I love Luka

Storm - zondag 13 mei 2012 - 21:59 - VIP

I love Luka
0

Javaans eten en het was enorm lekker maar wat het nou allemaal eigenlijk was ben ik vergeten te vragen maar daar kom ik nog wel achter.
Veel gele en witte rijst en pittige (snij?)bonen en kip zat er iig bij.
Ohw ja, en kroepoek.

RobzQ - zondag 13 mei 2012 - 23:03 - Admin

I love Luka
0

BBQ bij moeders thuis, het was immers Moederdag. Opa en oma waren en ook bij, pa en ma, wij en onze kinderen. Vier generaties samen. Dat gebeurd ook niet iedere dag meer.

Ruler of Rulers!

opanerd - maandag 14 mei 2012 - 10:09 - Redactielid

I love Luka
0

Gisteren een feestje gehouden in de Gouden Bal ter gelegenheid van het feit dat ik 71 jaar geleden verwekt ben (=het begin van mijn leven). Catering verzorgd door het Javaans Eetcafé (waar Elvis ook altijd eet). Is een absolute aanrader. Lekker, goed verzorgd en de afwas wordt meegenomen.

In de vergetelheid is de verrukking nabij

RobzQ - maandag 14 mei 2012 - 10:36 - Admin

I love Luka
0

opanerd schreef:

waar Elvis ook altijd eet
LOL 

En iedereen die ooit in het Javaans Eetcafé heeft gegeten weet waar je het over hebt

En nog gefeliciteerd

Ruler of Rulers!

JoriZQ - woensdag 23 mei 2012 - 07:21 - Redactielid

I love Luka
0

Zelfgemaakte hamburgers met niet zelfgemaakte friet.

I love Luka

Acid - vrijdag 25 mei 2012 - 13:13 - Ultra Mod

I love Luka
0

Nu een heerlijke friet stoofvlees van cafetaria Trudoplein uit Eindhoven 

I support and oppose many things, but not strongly enough to pick up a pen.

JoriZQ - maandag 28 mei 2012 - 17:54 - Redactielid

I love Luka
0

Jollof rijst met rundvlees uit West-Afrika met kokosijs na.

I love Luka

Anna - maandag 28 mei 2012 - 21:39 - VIP

I love Luka
0

En het was meer dan heerlijk!!!!
Bedankt, Joris

selamat tidur

polaroid - zaterdag 2 juni 2012 - 20:35 - Redactielid

I love Luka
0

Laatste tijd al wat vaker zelf seitan gemaakt, maar van de week een experiment gedaan met soja-gruis en gluten met kruiden en specerijen om zelf veganistische balletjes te maken (die kant en klare vega ballen zijn vaak droog en met kippeneiwit). Het experiment kan als geslaagd beschouwd worden. Nog een beetje tweaken en dan moeten ze super zijn.

leuker kunnen we het niet maken

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren