Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?
Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19
Storm - zondag 26 september 2010 - 10:20 - VIP
De bedoeling was om een mega Spaghetti op tafel te krijgen met een extreme lekkere saus.
Laat ik nu alleen de lekkere saus uit mijn handen vallen en ligt de saus nu in mijn kamer op de vloer.
Muizen blij.... Storm niet.
Ja JorisZQ, jou potje
Storm Alliance - zondag 26 september 2010 - 11:05 - VIP
ik wil niet lullig doen, maar als je de saus nou gewoon opruimt, krijg je ook geen muizen..
edit: wel sorry voor je saus
JoriZQ - zondag 26 september 2010 - 11:35 - Redactielid
opanerd - zondag 26 september 2010 - 12:43 - Redactielid
Storm schreef:
De bedoeling was om een mega Spaghetti op tafel te krijgen met een extreme lekkere saus.Laat ik nu alleen de lekkere saus uit mijn handen vallen en ligt de saus nu in mijn kamer op de vloer.
Muizen blij.... Storm niet.
Ja JorisZQ, jou potje
Ben net even wezen kijken. Ziet er best smakelijk uit.
Storm - zondag 26 september 2010 - 13:22 - VIP
Storm Alliance schreef:
ik wil niet lullig doen, maar als je de saus nou gewoon opruimt, krijg je ook geen muizen..
Denk je dat ik het laat liggen? Het is de geur waar over ik spreek.
opanerd schreef:
Ben net even wezen kijken. Ziet er best smakelijk uit.
Dan heb ik je gemist?
Sarcastro - dinsdag 28 september 2010 - 19:51 - Redactielid
Couscous met gebakken rundvlees, courgette, tomaat, gedroogde abrikozen, rode peper en yoghurt.
Een probeersel van twee recepten die ik al kende.
polaroid - dinsdag 28 september 2010 - 22:08 - Redactielid
een lekkere tosti van oude kaas, gerookte makreel, tomaat, prei en halepeno pepers tussen 2 soft taco's en dan even grillen.
JoriZQ - woensdag 29 september 2010 - 08:42 - Redactielid
Beste Storm:
Koop een pakje passata (gezeefde tomaten). Zorg dat je (olijf)olie, (versgemalen) peper en zout, verse knoflook en gedroogde oregano in huis hebt.
Fruit de fijngehakte/geperste knoflook zachtjes in de olie. Voeg de oregano en de passata toe en breng op smaak met zout en peper. Op laag vuur blijven laten pruttelen om de smaak van de tomaat wat zachter (minder zuur) te krijgen. Blijven proeven dus en eventueel wat water toevoegen als de zaak te droog dreigt te worden. Langer verwarmen als het nog niet droog genoeg is.
"Het is beter iemand te leren vissen dan hem een vis te geven".
JoriZQ - woensdag 29 september 2010 - 08:44 - Redactielid
En vanavond:
Paprikasoep met turks brood en kruidenboter, salade en courgettekoekjes met noten en feta.
Verrek, we eten vegetarisch!
JoriZQ - donderdag 30 september 2010 - 07:58 - Redactielid
vandaag: risotto met champignons, biefstuk en salade
morgen: tajine met lamsvlees, ui, wortel, aardappel, olijven en exotische specerijen + turks brood & salade
polaroid - donderdag 30 september 2010 - 22:20 - Redactielid
hachee van seitan, rode kool met appeltjes en kruimige aardappels
zo Hollands eet ik het zelden
maar zal vast wennen, want met dit nieuwe kabinet is het straks over met al dat buitenlandse eten, want dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de Neerlandsche cultuur
Dj BaSe_ZuM - vrijdag 1 oktober 2010 - 17:52 - VIP
JoriZQ - vrijdag 1 oktober 2010 - 17:52 - Redactielid
Nou Pola, ik ga niet snel de barricaden op, maar van mijn ingrediënten blijft de regering af hoor!
Dj BaSe_ZuM - vrijdag 1 oktober 2010 - 18:15 - VIP
JoriZQ schreef:
Nou Pola, ik ga niet snel de barricaden op, maar van mijn ingrediënten blijft de regering af hoor!
ha ha Niet fucken met Joris zijn peper!
polaroid - vrijdag 1 oktober 2010 - 18:54 - Redactielid
JoriZQ schreef:
Nou Pola, ik ga niet snel de barricaden op, maar van mijn ingrediënten blijft de regering af hoor!
ssstttttt,
straks komt de smaakpolitie je tajine ophalen
JoriZQ - woensdag 6 oktober 2010 - 19:19 - Redactielid
Storm - zaterdag 9 oktober 2010 - 19:36 - VIP
RobzQ - zaterdag 9 oktober 2010 - 22:02 - Admin
Stukjes vlees van de bakplaat (Tefal, that is.) met een stukje stokbrood en saus.. Het huis stinkt nu wel, alles is vet, maar het is altijd wel gezellig.
marnix999 - maandag 11 oktober 2010 - 18:15 - VIP
Acid - maandag 11 oktober 2010 - 21:09 - Ultra Mod
marnix999 schreef:
Coq au vin, recept dat Acidzq afgelopen zomer al eens bereid heeft, Goddamn, wat een goed gerecht
Goed geslaagd dus. Ik kom graag jouw versie een keer proberen
Storm - donderdag 14 oktober 2010 - 11:50 - VIP
Zorba - donderdag 14 oktober 2010 - 19:06
Storm - vrijdag 15 oktober 2010 - 14:44 - VIP
Zo juist boerenkool met spekjes erin en een stuk worst erbij gegeten.
Lekker zo`n maal op de middag.
Voor het recept moet U bij Opanerd zijn.
Lekker!
marnix999 - vrijdag 15 oktober 2010 - 15:22 - VIP
Straks vis-maaltijdsoep met brood, (gisteren gemaakt), met koolvis, kabeljauw, zeebaars, octopus, sepia, garnalen mosselen, en ander schelpvlees, voor het recept moet je bij mij zijn.
Storm - vrijdag 15 oktober 2010 - 15:37 - VIP