Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?
Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19
Sputnik - maandag 22 maart 2010 - 22:56 - VIP
RobzQ - maandag 22 maart 2010 - 23:35 - Admin
Storm Alliance schreef:
Soms heb je van die dagen
RobzQ schreef: De chinees op de hoek?
ja, if all else fails... maar vind het eigenlijk te makkelijk...
hoewel vrijdag: afhaaldag?!
JoriZQ - dinsdag 23 maart 2010 - 07:43 - Redactielid
Storm - dinsdag 23 maart 2010 - 14:40 - VIP
JoriZQ schreef:
Gisteren:loempia'snasi gorengkip currysajoer boontjesatjar, kroepoek, sambal, ketjap
En dat was lekker!
Storm - donderdag 25 maart 2010 - 18:45 - VIP
JoriZQ schreef:
Gisteren:loempia'snasi gorengkip currysajoer boontjesatjar, kroepoek, sambal, ketjap
En nog een keertje! (wel de magnetron versie).
JoriZQ - donderdag 25 maart 2010 - 21:02 - Redactielid
Storm - donderdag 25 maart 2010 - 21:54 - VIP
JoriZQ - zondag 28 maart 2010 - 19:36 - Redactielid
Storm - donderdag 1 april 2010 - 18:12 - VIP
De bedoeling is kipwings te eten met een salade waarin ik ook een beetje kip in wil.
De baktijd is 10 tot 15 minuten.
Of het gaat smaken is een tweede vraag.
Word vervolgd!
marnix999 - donderdag 1 april 2010 - 18:46 - VIP
Storm - donderdag 1 april 2010 - 18:49 - VIP
Ja ja het is gelukt!
Lekkere snack bij het voetbal zo.
En ook gezond.
Baktijd is wel van 10-15 minuten naar 20-25 minuten gegaan, word de kip wat knapperig van.
Storm - donderdag 1 april 2010 - 19:43 - VIP
En de salade is ook een feest! Zeker met de combinatie van JoriZQ zijn sausje.
(geen idee meer wat erin zat maar lekker dat het is, WHOEI!).
JoriZQ - donderdag 1 april 2010 - 20:07 - Redactielid
JoriZQ - donderdag 1 april 2010 - 20:12 - Redactielid
Storm - donderdag 1 april 2010 - 20:18 - VIP
JoriZQ schreef:
@Storm: check "kooktips en recepten".
Was dit wat U mij heeft mee gegeven?
Dressing maken van peper, zout, olijfolie en balsamicoazijn (ongeveer 3 of 4 keer zoveel olie als azijn). Voor extra effect de (goedkope) balsamicoazijn voor de helft inkoken
JoriZQ - donderdag 1 april 2010 - 23:50 - Redactielid
Storm - vrijdag 2 april 2010 - 07:26 - VIP
Zware stem
Dat was echt een serieuze lekkere salade!
normale stem
Dank voor de dressing JoriZQ! +1
opanerd - vrijdag 2 april 2010 - 09:23 - Redactielid
Storm - vrijdag 2 april 2010 - 11:48 - VIP
opanerd schreef:
Storm schreef: Dank voor de dressing JoriZQ! +1Moderatiepunten voor dressings; what's next?
Dat was voor het reccept, jij daar in tegen geeft punten weg om "iemand" (ik noem geen namen), zo snel mogelijk VIP te kunnen maken.
opanerd - vrijdag 2 april 2010 - 12:50 - Redactielid
Storm schreef:
jij daar in tegen geeft punten weg om "iemand" (ik noem geen namen), zo snel mogelijk VIP te kunnen maken.
Haha, storm->"iemand" +5; opanerd->"iemand" +2 (en dan nog uitsluitend op verdienste, zoals het hoort).
Storm - vrijdag 2 april 2010 - 13:01 - VIP
opanerd schreef:
Storm schreef:jij daar in tegen geeft punten weg om "iemand" (ik noem geen namen), zo snel mogelijk VIP te kunnen maken. Haha, storm->"iemand" +5; opanerd->"iemand" +2 (en dan nog uitsluitend op verdienste, zoals het hoort).
+5 +2 ??? Dat kan niet! meer
JoriZQ - vrijdag 2 april 2010 - 14:37 - Redactielid
JoriZQ - zondag 4 april 2010 - 16:08 - Redactielid
Dreutel - zondag 4 april 2010 - 16:57 - VIP
De Egyptische shoarmaboer hier om de hoek maakt een pizza napolitana met verse tomaat, waarmee de ansjovis de tomatensmaak bijzonder intens maakt. Daar kan alleen een bijzonder goede pizzeria tegenop. Dus ik denk dat ik die maar eens met een bestelling ga vereren.
Storm - maandag 5 april 2010 - 19:18 - VIP