Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?
Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19
JoriZQ - zondag 26 april 2009 - 21:51 - Redactielid
JoriZQ - maandag 4 mei 2009 - 14:47 - Redactielid
JoriZQ - donderdag 25 juni 2009 - 20:12 - Redactielid
JoriZQ - dinsdag 30 juni 2009 - 00:41 - Redactielid
JoriZQ - zondag 13 september 2009 - 18:19 - Redactielid
JoriZQ - zondag 13 september 2009 - 21:51 - Redactielid
JoriZQ - woensdag 16 september 2009 - 18:21 - Redactielid
marnix999 - donderdag 17 september 2009 - 19:45 - VIP
Moussaka, zelfgemaakt, bied perspectieven voor verbetering,
heb 2 recepten gecombineerd, maar ik moet het beste van beide nog zien vinden..
Als ik dat heb zet ik 'em op "recepten & kooktips"
Acid - donderdag 17 september 2009 - 19:49 - Ultra Mod
marnix999 schreef:
Moussaka, zelfgemaakt, bied perspectieven voor verbetering, heb 2 recepten gecombineerd, maar ik moet het beste van beide nog zien vinden..
Als ik dat heb zet ik 'em op "recepten & kooktips"
Ik vond hem afgelopen dinsdag in ieder geval heel lekker!
marnix999 - donderdag 17 september 2009 - 19:54 - VIP
polaroid - donderdag 17 september 2009 - 21:35 - Redactielid
lekkere zachte taco's met pittige bonen in tomaten en romige quornreepjes vulling. topped met verse tomaat, avocado, lenteui, limoensap en verse koriander.
als aanvulling een frisse salade van perzik, stemgember, lenteui, limoensap en verse koriander.
JoriZQ - vrijdag 18 september 2009 - 01:14 - Redactielid
polaroid - vrijdag 18 september 2009 - 10:47 - Redactielid
JoriZQ - maandag 21 september 2009 - 07:42 - Redactielid
Dj BaSe_ZuM - woensdag 23 september 2009 - 10:44 - VIP
JoriZQ - woensdag 23 september 2009 - 15:50 - Redactielid
polaroid - woensdag 23 september 2009 - 20:02 - Redactielid
JoriZQ - woensdag 23 september 2009 - 22:26 - Redactielid
ja, maar die zijn best wel lastig te "handlen" als je dat nog nooit gedaan hebt. Nog vulling over dus morgen maar klassiek met filodeeg.
JoriZQ - dinsdag 20 oktober 2009 - 22:30 - Redactielid
Voor morgen: hutspot goreng met Indisch (?) rundvlees, uit het boekje "75 jaar Conimex": basically gewoon de ingrediƫnten voor hutspot (aardappel, spek, ui en wortel) plus 1 zakje bamigroenten roerbakken. Runderlappen lekker lang heel zacht laten sudderen in ketjap + sambal naar keuze eventueel aangelengd met water. Een aanrader!
polaroid - dinsdag 20 oktober 2009 - 22:42 - Redactielid
JoriZQ schreef:
ja, maar die zijn best wel lastig te "handlen" als je dat nog nooit gedaan hebt. Nog vulling over dus morgen maar klassiek met filodeeg.
Ik heb ze ook gekocht. Staat dat je ze 5 seconden in water moet doen. Nog andere tips of gewoon snel zijn?
JoriZQ - woensdag 21 oktober 2009 - 17:38 - Redactielid
Het is volgens mij gewoon een handigheidje (het verkrijgen van een mooi regelmatig rolletje) dat je kan leren na veel oefenen. Heel snel hoef je volgens mij niet te zijn: die dingen zijn ongekend stevig voor zo'n geringe dikte.
jolansky - woensdag 28 oktober 2009 - 12:54 - VIP
Wij hebben genoten van het eten in Thailand (zal JoriZQ niet onbekend in de oren klinken). Man, wat was dat lekker, terwijl ik ook nog veel vegetarisch gegeten heb.
JoriZQ - maandag 16 november 2009 - 23:44 - Redactielid
RobzQ - dinsdag 17 november 2009 - 18:56 - Admin
Storm - dinsdag 17 november 2009 - 19:49 - VIP