Lid worden? Inloggen!

Deze website maakte gebruik van cookies. We gebruiken enkel functionele cookies die er zijn er om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor onze gebruikers te verbeteren. Wij maken GEEN gebruik van trackingcodes, of andere advertenties / marketing gerichte cookies. (Meer informatie). Klik op OK om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

OK

Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?

Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19

I love Luka
0

En wat heb jij vanavond gegeten of ben je van plan om te gaan eten?

I love Luka

Dewi - woensdag 21 mei 2008 - 12:23

I love Luka
0

Beste leden,

Ik ben op het moment bezig met een afstudeeropdracht. Hiervoor hou ik een onderzoek naar de haalbaarheid voor het opzetten van een hapjesbar.

Graag wil ik u vragen of even de tijd wilt nemen om een enquête voor mij in te vullen. Het neemt ongeveer 5 min. van uw tijd in beslag.

Door op onderstaande link te klikken komt u bij de enquête.

http://www.thesistools.com/?qid=53644&ln=ned


Bij voorbaat dank,

Dewi

JoriZQ - zondag 25 mei 2008 - 16:33 - Redactielid

I love Luka
0

Ik heb geen tijd om enquetes in te vullen omdat ik bezig ben met mijn eten

I love Luka

JoriZQ - maandag 9 juni 2008 - 19:21 - Redactielid

I love Luka
0

Tagliatelle con gamberoni e asparagi verdi

I love Luka

JoriZQ - vrijdag 13 juni 2008 - 18:03 - Redactielid

I love Luka
0

Surinaams: roti met geitenvlees, aardappel en groente
Eethuis/Afhaal "Paramaribo" 040-2125648
Voor de zwarte kabel

I love Luka

JoriZQ - zondag 15 juni 2008 - 19:11 - Redactielid

I love Luka
0

Vandaag: risotto met gamba's, erwtjes en basilicum.
Morgen: zelfgemaakte tagliatelle met St. Jacobsschelpen.

Ach ja, Italianen: kunnen niet voetballen, maar wel lekker koken.

I love Luka

DEALERIX - woensdag 18 juni 2008 - 01:50 - VIP

I love Luka
0

Telo gebakken Cassave met Bakkeljauw
Broodje hete kip
Eethuis/Afhaal "Paramaribo" 040-2125648

JoriZQ - woensdag 18 juni 2008 - 08:32 - Redactielid

I love Luka
0

En, was het lekker of kende je hem al? (Of beide)

I love Luka

DEALERIX - woensdag 18 juni 2008 - 12:56 - VIP

I love Luka
0

Het was heerlijk kende het nog niet
Ga er zeker vaker naar toe.

JoriZQ - maandag 23 juni 2008 - 20:48 - Redactielid

I love Luka
0

Koreaanse spareribs (1,6 kilo/2 pers.), kim chi (google/wikipedia) en witte rijst. Respect voor Guus.

I love Luka

JoriZQ - maandag 7 juli 2008 - 22:52 - Redactielid

I love Luka
0

tagliatelle met een roomsaus waarin spek, blauwaderkaas en kastanjechampignons.

Quasi-kooktip: champignons kun je ook verwerken tot plakjes mbv een eiersnijder.

I love Luka

Storm - maandag 7 juli 2008 - 23:40 - VIP

I love Luka
0

Vanmorgen 2 bammetjes met tomaat en een tomatensoepje, vanmiddag een bak yogurt en vanavond een pot appelmoes en een kom yogurt met geprakte aardbei. Tis wel een keertje gezond voor de verandering ipv pizza enz.

JoriZQ - dinsdag 8 juli 2008 - 00:38 - Redactielid

I love Luka
0

En ook beter ivm gebroken kaak, ofzo?

I love Luka

Dj BaSe_ZuM - dinsdag 8 juli 2008 - 16:57 - VIP

I love Luka
0

MII, voor na het spelen met de WII

Quote me as saying I was mis-quoted

Dj BaSe_ZuM - dinsdag 8 juli 2008 - 17:12 - VIP

I love Luka
0

Image : http://img515.imageshack.us/img515/1074/wiinoodlessz5.jpg

Quote me as saying I was mis-quoted

Sarcastro - dinsdag 8 juli 2008 - 19:37 - Redactielid

I love Luka
0

Sowhee, dat plaatje is zo groot dat mijn monitor er spontaan zwangerschapsstrepen van krijgt. 

JoriZQ - maandag 11 augustus 2008 - 22:50 - Redactielid

I love Luka
0

Steak Fiorentina

I love Luka

JoriZQ - vrijdag 29 augustus 2008 - 19:02 - Redactielid

I love Luka
0

old fashioned hard core chili con carne

I love Luka

JoriZQ - dinsdag 21 oktober 2008 - 23:21 - Redactielid

I love Luka
0

Thaise mosselen

I love Luka

RobzQ - dinsdag 28 oktober 2008 - 18:41 - Admin

I love Luka
0

Vandaag een erg lekker en pittige stoofschotel gemaakt:

Rundvlees stoofpot uit Vietnam

Aantal personen 6
Bereidingstijd 01:50:00

  • 1000 gram sucadelappen
  • 1 stuks grofgesneden ui
  • 6 teentjes geplette knoflook
  • 3 theelepels djahe
  • 2 theelepels sereh
  • 3 stuks spaanse peper, in ringetjes
  • 1 kopje grofgesneden bieslook
  • 500 gram winterwortel, in plakken
  • 1 liter bouillon
  • 50 gram suiker
  • 3 eetlepels lichte sojasaus
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 3 eetlepels droge sherry
  • 4 stuks steranijs
  • 3 theelepels vijfkruidenpoeder
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 theelepel versgemalen peper
  • 1 kopje korianderblad
  • zout naar behoefte



Bereidingswijze van Rundvlees stoofpot

Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en roerbak het 10 minuten in hete olie. Laat 1 eetlepel braadvocht in de pan en voeg djahe, knoflook, ui en pepers toe.
Roerbak nog 5 minuten.

Doe nu de bouillon, suiker, sojasausen, sherry, anijs, vijfkruidenpoeder, tomatenpuree en de gemalen peper erbij, doe de deksel op de pan en stoof gedurende 1,5 uur.
Laat de laatste 30 minuten de gesneden winterwortel en de bieslook meestoven.

Schep het vlees/groentenmengsel uit de pan en laat de saus inkoken.

Doe het mengsel er weer bij, laat het even doorwarmen en serveer.

Gevonden op mijnreceptenboek.nl

Ruler of Rulers!

RobzQ - zaterdag 8 november 2008 - 18:43 - Admin

I love Luka
0

Kaeng neua penang curry met rundvlees (Thais)

Ingrediënten:


  • 500 gr biefstuk
  • 7 citroenblaadjes
  • 200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
  • 3 eetlepels currypasta (zie recept)
  • 100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
  • 1 eetl palmsuiker (gula jawa)
  • 3 eetl vissaus (nam pla)



Garnering:
6 rode rawits

Currypasta Penang:


  • 125 gr gedroogde chilipepers
  • 3 sjalotten
  • 7 teentjes knoflook
  • 5 cm laos
  • 2 serehstengels
  • 3 korianderwortels
  • 1 schil van de kaffir limoen
  • 1 volle theel peperkorrels
  • 2 volle eetl pinda's
  • 1 theelepel zout



Bereiding:
Rooster eerst de sjalotten en de knoflook boven een houtskoolvuurtje. Het makkelijkste is om deze aan pennen te rijgen en dan te roosteren. Pel daarna pas de knoflook en de sjalotten. Week de chilipepers eerst voor 15-20 minuten in water en daarna goed laten uitlekken en zonodig droog deppen. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de currypasta fijn tot een pasta

Snijd de rawits in dunne reepjes, de citroenblaadjes zeer fijn en het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de currypasta en meng dit met de dikke kokosmelk en kook dit totdat de saus is ingedikt. Voeg dan het vlees, de nam pla, de suiker, de citroenblaadjes en het vlees toe en laat dit 15 minuten sudderen totdat het vlees gaar is. Garneer het met de reepjes rawits

Ruler of Rulers!

marnix999 - zaterdag 8 november 2008 - 19:03 - VIP

I love Luka
0

JAAAA!!!! Ze zijn er weer; 1 Kg Konijndelen bij de Aldi Supermarkt voor 6,49 Eurootjes !!

Ben net wezen fietsen, heb nu al honger dus geduld heb ik niet:
De nauwlijks ontdooide stukken konijn van elkaar gescheiden, met zwarte peper en zout ingesmeerd.
In een ovenschotel olijfolie gegooid, rozemarijn erbij, flink wat Zaanse grove mosterd, roeren.
De konijndelen erin, weer helemaal insmeren met mosterdmarinade, paar blaadjes laurier erbij, delen verspreiden in de schaal, ui-ringen + paar handjes krielaardappelen ertussendoor en hoppakee in de oven op 200 graden Celsius, normaal 1 uur, nu wat langer omdat de konijn nog niet geheel ontdooit is..
   

To much music, too little time

JoriZQ - zondag 9 november 2008 - 15:05 - Redactielid

I love Luka
0

Curryfest in Huize JoriZQ:

Lamsvlees Roganjosh
Groenten Jhalfrezi
Rijst met milde curry
Komkommerraita

I love Luka

JoriZQ - vrijdag 14 november 2008 - 18:54 - Redactielid

I love Luka
0

Zalm teriyaki, broccoli met oestersaus en rijst.

I love Luka

JoriZQ - donderdag 18 december 2008 - 20:01 - Redactielid

I love Luka
0

Pizza con salsiccia piccante

Pizza met pikante worst, uit: "Nikko Amandonico's LA PIZZA"

I love Luka

Sarcastro - donderdag 18 december 2008 - 20:36 - Redactielid

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Pizza con salsiccia piccante
Pizza met pikante worst, uit: "Nikko Amandonico's LA PIZZA"

Hey, tof!

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren