Lid worden? Inloggen!

Deze website maakte gebruik van cookies. We gebruiken enkel functionele cookies die er zijn er om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor onze gebruikers te verbeteren. Wij maken GEEN gebruik van trackingcodes, of andere advertenties / marketing gerichte cookies. (Meer informatie). Klik op OK om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.

OK

Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?

Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19

I love Luka
0

En wat heb jij vanavond gegeten of ben je van plan om te gaan eten?

I love Luka

RobzQ - maandag 20 augustus 2007 - 09:37 - Admin

I love Luka
0

Sarcastro is El Marinador geworden met zijn Honey-Mussert.

Ruler of Rulers!

polaroid - maandag 20 augustus 2007 - 15:40 - Redactielid

I love Luka
0

mussert???

moest er soms mosterdgas in ofzo?

leuker kunnen we het niet maken

RobzQ - maandag 20 augustus 2007 - 15:56 - Admin

I love Luka
0

polaroid schreef:

moest er soms mosterdgas in ofzo?
Dat is optioneel. Maar de naamgeving paste zo beter bij het Weduwe Rost van Tonningen dessert. 

Ruler of Rulers!

Sarcastro - maandag 20 augustus 2007 - 18:47 - Redactielid

I love Luka
0

....want dat was koud, zuur en bitter.

Dreutel - dinsdag 21 augustus 2007 - 02:43 - VIP

I love Luka
0

Vast iets met jodenkoeken na, maar sorry dat ik wat slecht gelezen had. Wat was de runner-up qua marinade? Ik wil nog wat drumsticks in bak met vocht zetten om ze later in de oven te gooien, en ik zoek wat opties.

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

Sarcastro - dinsdag 21 augustus 2007 - 19:29 - Redactielid

I love Luka
0

Een kant en klare teriyaki van Jorizq

JoriZQ - woensdag 22 augustus 2007 - 15:54 - Redactielid

I love Luka
0

van de Aldi

I love Luka

Dreutel - woensdag 22 augustus 2007 - 20:57 - VIP

I love Luka
0

Gisteren maar weer eens mijn eigen geslaagde verzinsel gemaakt: Pastasalade met spinazie, makreel, gegrilde walnoten, zest, bosui en koriander. Was weer erg lekker.

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

Dj BaSe_ZuM - donderdag 23 augustus 2007 - 08:28 - VIP

I love Luka
0

wat is Zest?

Quote me as saying I was mis-quoted

polaroid - donderdag 23 augustus 2007 - 08:50 - Redactielid

I love Luka
0

dat is iets wat je ook maar eens in je gamba marinades moet stoppen

leuker kunnen we het niet maken

Dreutel - donderdag 23 augustus 2007 - 11:39 - VIP

I love Luka
0

Het gele van de citroenschil. De buitenste laag dus (het schijnt dat je die ook nog licht moet afschrapen maar dat vergeet ik nog al eens en ik heb het verschil nog nooit geproefd), je moet het witte van de schil er wel uitsnijden. Het is een heel typische smaak, marmelade-achtig, heel lekker bij vis enzo.

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

JoriZQ - donderdag 23 augustus 2007 - 15:15 - Redactielid

I love Luka
0

Ik heb er ooit een speciale zesteur (= citroentrekker) voor gekocht, misschien wat overdreven, maar hij maakt hele geinige sliertjes, ook te gebruiken in een cocktail of zo.
Image : http://img132.imageshack.us/img132/4903/zesteurgn8.jpg

I love Luka

Dreutel - donderdag 23 augustus 2007 - 17:41 - VIP

I love Luka
0

Ik weet van het bestaan, maar ik heb deze:
Image : http://i21.photobucket.com/albums/b291/DenUitvreter/sabatier_lg-1.jpg

Met zo'n zesteur moet je die sliertjes ook weer snijden. Ik vind het altijd wel mooi werk om allemaal kleine vierkantjes te krijgen zonder ook maar een spoortje wit van de schil. Ik doe ook niet aan messensets, 1 goed mes, 1 chinese koksbijl van de toko voor het pletten, hakken, notenkraken en om inbrekers weg te jagen, en een aardappelschilmesje, en klaar. Een flexibel fileermes is misschien nog een keer handig, en een oestermes is eigenlijk een must natuurlijk. Maar beter één goed mes dat goed onderhouden is, dan een hele messenset met botte messen van verschillend formaat. 

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

JoriZQ - donderdag 23 augustus 2007 - 20:57 - Redactielid

I love Luka
0

Wat messen betreft geef ik je groot gelijk (Sabatier, le diamant du cuisinier!), maar ik geil gewoon op geinige keukengadgets.

En dan ben ik dus verknipt genoeg om ook een schilmesje te kopen van Sabatier...

I love Luka

JoriZQ - vrijdag 24 augustus 2007 - 14:47 - Redactielid

I love Luka
0

RobzQ schreef:

Sarcastro is El Marinador geworden met zijn Honey-Mussert.

Zodadelijk haal ik de wisseltrofee op.

I love Luka

Dreutel - zaterdag 25 augustus 2007 - 03:53 - VIP

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Wat messen betreft geef ik je groot gelijk (Sabatier, le diamant du cuisinier!), maar ik geil gewoon op geinige keukengadgets.
En dan ben ik dus verknipt genoeg om ook een schilmesje te kopen van Sabatier...

Lol, dan ben je waarschijnlijk ook zomaar 15 e verder. Heb je ook al een kreeftbestek, een krabhamer en een truffelschaaf?

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

JoriZQ - zaterdag 25 augustus 2007 - 12:40 - Redactielid

I love Luka
0

Nee, maar wel een ijsmachine en nog zo van die kitchen gadgets

I love Luka

Storm - zaterdag 25 augustus 2007 - 12:59 - VIP

I love Luka
0

Vanavond lekker bbqen in Belgie ter ere van Lijntje zijn verjaardag!
Jummie

Dreutel - maandag 27 augustus 2007 - 00:02 - VIP

I love Luka
0

JoriZQ schreef:

Nee, maar wel een ijsmachine en nog zo van die kitchen gadgets


Ik heb net een bon gekregen van een kookgereedschapwinkel, ter waarde van 30 euro. Nog tips?

Je bent nooit te oud om belerend te worden toegesproken.

JoriZQ - maandag 27 augustus 2007 - 20:35 - Redactielid

I love Luka
0

Ligt eraan wat je voorkeur heeft.

I love Luka

JoriZQ - maandag 1 oktober 2007 - 20:34 - Redactielid

I love Luka
0

Vandaag gegeten: paddestoelenrissotto met salade Caprese.

I love Luka

JoriZQ - vrijdag 9 november 2007 - 08:26 - Redactielid

I love Luka
0

Thaise groene curry met garnalen, asperges en rijst.

I love Luka

Sputnik - vrijdag 9 november 2007 - 21:45 - VIP

I love Luka
0

vanmiddag lekker mossels gegeten met wat friet erbij

JoriZQ - maandag 19 november 2007 - 15:41 - Redactielid

I love Luka
0

Mosselen in kokosmelk en groene curry.

edit: Gadverpielekes! Maar da's lekker!

I love Luka

JoriZQ - zaterdag 29 december 2007 - 12:38 - Redactielid

I love Luka
0

Vanavond gepocheerde visfilet met rijst, erwtjes en een salade.
Morgen is het plan: Ethiopisch restaurant in Ehv.

I love Luka

U bent niet ingelogd. U moet geregistreerd zijn om te kunnen reageren op deze site. Klik hier om te registreren