Forum - Eten en drinken - Wat heb/ga je vanavond (geg)eten?
Geplaatst door JoriZQ dinsdag 30 november -0001 om 19:19
RobzQ - maandag 5 mei 2014 - 21:06 - Admin
JoriZQ - dinsdag 6 mei 2014 - 07:38 - Redactielid
RobzQ - dinsdag 6 mei 2014 - 15:24 - Admin
JoriZQ schreef:
Als de nood hoog is kun je (tot die tijd) altijd even bellen.
Ik kan haast niet wachten tot we een tuin hebben...
Wij stellen graag onze tuin / bbq ter beschikking als dat betekend dat we ook mogen proeven
JoriZQ - woensdag 7 mei 2014 - 19:42 - Redactielid
Proeven? Daar doen we niet aan. Jezelf helemaal te barsten eten is daarentegen weer wel een mogelijkheid.
marnix999 - zondag 11 mei 2014 - 21:00 - VIP
JoriZQ - dinsdag 17 juni 2014 - 16:09 - Redactielid
Ik heb twee éénspersoonstajines, mag je wel een keer lenen.
Vanavond lamskoteletjes gemarineerd met granaatappelsiroop, sumak en knoflook, griekse salade en brood. Wijntip: rosé.
RobzQ - woensdag 18 juni 2014 - 11:07 - Admin
Storm Alliance - zaterdag 23 augustus 2014 - 12:47 - VIP
Gaan strakjes een Quiche Lorraine Plus eten en een hartige taart met courgette, geitenkaas, beenham en erwtjes... die hebben storm en ik gisteren gemaakt
Kan bijna niet wachten mmmm
Storm - zondag 24 augustus 2014 - 12:00 - VIP
Storm Alliance schreef:
Gaan strakjes een Quiche Lorraine Plus eten en een hartige taart met courgette, geitenkaas, beenham en erwtjes... die hebben Storm en ik gisteren gemaakt
Kan bijna niet wachten mmmm
En lekker dat het was!
RobzQ - zondag 24 augustus 2014 - 23:10 - Admin
marnix999 - zaterdag 11 april 2015 - 17:33 - VIP
RobzQ - zondag 12 april 2015 - 13:08 - Admin
marnix999 schreef:
En was het lekker?
Polo Con Manzanas oftewel Gesmoorde kip met appel, uit een Spaans kookboek van de kringloop..
marnix999 - zondag 12 april 2015 - 18:05 - VIP
Leuk om een keer te proberen, niet vies maar het smaakt echt naar kip en appel/fruit beetje flauw,
maar het volgende wordt boerenkip met olijven (en sherry) uit het zelfde kookboek iets uitgesprokener/hartigere smaak hoop ik..
JoriZQ - woensdag 15 april 2015 - 17:18 - Redactielid
marnix999 - vrijdag 17 april 2015 - 14:14 - VIP
JoriZQ - donderdag 23 april 2015 - 00:17 - Redactielid
morgen (donderdag):
- spare ribs cuba libre (jawel, met cola en rum)
- moros y christianos (rijst met zwarte bonen)
enige toevoeging van kruiden is essentieel, hoeveelheden echter zelf te finetunen, recept beschikbaar.
JoriZQ - dinsdag 6 september 2016 - 17:39 - Redactielid
RobzQ - dinsdag 6 september 2016 - 22:38 - Admin
JoriZQ - zaterdag 10 september 2016 - 23:00 - Redactielid
Vandaag bij Dutch Chili Fest geweest om wat gedroogde Mexicaanse pepers te kopen, plus een drietal mixjes uit Peru alsmede zaadjes om zelf pepers te kweken.
JoriZQ - woensdag 14 september 2016 - 18:15 - Redactielid
JoriZQ schreef:
taquitos al pastor
Niet om vandaag te eten, maar nu iets groter en met chilis uit Mexico voor volgende week zaterdag.
Storm Alliance - donderdag 15 september 2016 - 19:52 - VIP
JoriZQ schreef:
JoriZQ schreef:
taquitos al pastor
Niet om vandaag te eten, maar nu iets groter en met chilis uit Mexico voor volgende week zaterdag.
ben benieuwd
marnix999 - donderdag 29 september 2016 - 20:47 - VIP
Vandaag Picante De Cuy Mentiroso uit het boek "Cheviche de keuken van Peru" cavia vervangen door konijn en de amarillo en panca pepers door Madame Jeanette + Cayenne + parikapoeder : geslaagd recept. Ik was een beetje huiverig voor de gemalen pinda's erin, maar past er goed bij, de saus lijkt niet op satesaus