Lid worden? Inloggen!

C2C - Tetra

RobzQ - dinsdag 25 december 2012 - 01:17


1

C2C is een Frans DJ-collectief. De groep werd opgericht in 1998 en bestaat vier 'deejays'. En DJ's staat speciaal tussen haakjes omdat het gebruik van samplers de heren ook niet vreemd is. Het turntablism team uit de Franse stad Nantes gaat al enige tijd mee. Ze wonnen bijvoorbeeld vier jaar op een rij het Disco Mix Club World Team DJ Championship (2003–2006). Afijn. Deze lieden hebben dus in 2012 het album Tetra uitgebracht en ik kan meer één zeggen : Luisteren!

Image : https://zqcentral.nl/i/zq_50de0aa846471_C2C-Tetra10-640x640.jpgDe hitpotentie van dit album is zo enorm dat ik er niet aan twijfel dat we meer van C2C gaan horen de komende tijd. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel Down The Road, Because Of You, Who Are You, The Beat, Arcades en Le Banquet (Feat Kentaro And Netik And Rafik And Tigerstyle And Vajra). Maar ook de andere tracks liegen er niet om. Deze mannen weten waar ze mee bezig zijn.

De mix van muzikale stijlen in bijvoorbeeld een nummer al F.U.Y.A (maar ook de rest van het album) is bijzonder subtiel en vraagt om meer.

Vergeet ook de de videos niet : hier

Link : C2C - Tetra

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij