Lid worden? Inloggen!

UFO-partij wil Nederland veroveren

RobzQ - woensdag 25 april 2012 - 10:15


0

Het kabinet is gevallen en dus komen er weer verkiezingen aan. En in Nederland houdt dat in dat er weer allerlei malloten zijn die vinden dat zij het land beter kunnen aansturen dan de gerenommeerde partijen. In dit kader maken we vandaag kennis met de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland ook wel SOPN. SOPN is een onafhankelijke beweging die (alternatieve) oplossingen aandraagt voor de grootste uitdagingen van dit moment. Zo wil SOPN gratis stroom voor iedereen door revolutionaire energietoepassingen gebaseerd op vrije energie en HHO-watergas te ontwikkelen.

Volgens oprichter en ufoloog Anton Teuben (62) richt SOPN zich op het beschikbaar maken van ‘vrije energie’ voor iedereen.

“Stroom kan gratis zijn door aanwending van nulpuntenergie. De techniek daarvoor bestaat al, maar wordt geboycot door oliemaatschappijen en gasbedrijven,” beweert de nieuwe partij. “Het gebruiken van nieuwe technologieën is qua gezondheid en economie beter voor iedereen.”

Volgens Teuben is SOPN beslist geen spiritueel clubje: “We zijn zo rationeel mogelijk. Zeker een half miljoen mensen is het met ons eens. We hebben mensen genoeg om een kandidatenlijst te vullen.”

Anton Teuben is ook één van de drijvende krachten achter Niburu. De website Niburu begon ooit als klokkenluider van chemtrails, UMTS, straling en vaccinaties. Niburu meent ook zeker te weten dat de mensheid wordt klaargemaakt voor het wereldwijde contact met universele beschavingen en UFOs.

Deze opmerkelijke denkbeeld vloeien ook over in de plannen van SOPN. Kijken we op de website van de nieuwe partij dan zien we bijvoorbeeld onder het kopje gezondheidszorg artikelen over hoe broccoli de longen herstelt en over de kracht van kokos- en hennepzaadolie. De plannen voor gratis energie voor iedereen lijken overigens wel vergevorderd. In het artikel Energierevolutie in Nederland lezen we “Op dit moment gaan de ontwikkelingen zeer snel. Frank Colaris, verbonden aan de Niburu nulpunt groep, is nu bezig met een closed loop systeem. Dit houdt in dat de spoel alleen een zetje nodig heeft om op gang te komen, waarna het zichzelf in stand kan houden. Je kan bijvoorbeeld een dynamo in een lampenknop bouwen die een zetje geeft en vervolgens een lamp kan laten branden. Wanneer het circuit klaar is, worden er eeuwig brandende lampjes gemaakt op een klein printplaatje, die vervolgens naar iedereen kunnen worden gestuurd om te laten zien dat er meer mogelijk is dan we voorheen dachten.”

Al met al een revolutionaire partij. Op de website van SOPN lezen we helaas nog niks over de economie. Maar ja, wie heeft er nog een economie nodig als de stroom straks gratis uit de muur komt en iedereen eeuwig leeft op een dieet van broccoli, cranberry's en groene thee.

De partijleiders van SOPN denken een goede kans te maken en rekenen op meer dan één zetel in de Tweede Kamer.

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij