Lid worden? Inloggen!

'Aardbeving in Ha´ti was man-made'

RobzQ - zondag 24 januari 2010 - 13:31


0

Volgens geruchten beschuldigd de president Venezuela, Hugo Chavez, de Verenigde Staten ervan dat het land de aardbeving op Ha´ti heeft veroorzaakt. De VS zouden een geheim wapen hebben gebruikt om een aardbeving te maken.

Deze aardbevingen zouden verband houden met een project genaamd HAARP, ôeen systeem dat ook het weer kan be´nvloeden en overstromingen, droogten en orkanen kan veroorzaken.ö

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is een Amerikaans militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska, dat onderzoek doet naar de ionosfeer. Dit onderzoek richt zich onder andere op hoogfrequente elektromagnetische (be)straling van de ionosfeer, waardoor deze lokaal tijdelijk wordt vervormd. Andere onderzoeksgebieden zijn inzicht verkrijgen op het gebied van radiogolven, communicatie en navigatie.

Midden jaren 90 begonnen mensen te twijfelen aan de ware doelstellingen van HAARP. Zo begonnen complottheorieŰn de ronde te doen dat de antennes op het terrein in werkelijkheid onderdeel zouden zijn van een wapen.

Meer informatie over HAARP op wikipedia.

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij