Lid worden? Inloggen!

PSV maakt zich op voor treffen Fiorentina

RobzQ - woensdag 9 april 2008 - 23:39


0

Landskampioen PSV maakt zich op voor de UEFA Cup-wedstrijd tegen Fiorentina. Op de training ontbraken Ibrahim Afellay en Jefferson Farfán, beide spelers zijn niet inzetbaar in de returnwedstrijd.

Afellay heeft te veel last van zijn enkel en is daarom niet van de partij, Farfán zit een schorsing van één duel uit. Ismail Aissati was wel op de training, de verwachting is dat hij er morgen toch bij zal zijn.

Sef Vergoossen denkt niet dat er verschil is tussen de speelwijze van Fiorentina in eigen huis of op vreemde bodem. “Ik verwacht dat ze hetzelfde spelen, met een aanvallende intentie.” Dat hij niet kan beschikken over Farfán en Afellay, accepteert hij zoals het is. “We zullen niet veel aanpassingen doen. Eigenlijk geen.” De gedwongen absentie van Farfán en Afellay moet het team eigenlijk alleen maar sterker maken, stelde Vergoossen op de afsluitende persconferentie in het Philips Stadion. “Wetende dat je dat kunt opvangen, het moet in een team gebeuren. Het moet hen sterker maken, we willen naar de volgende ronde”, aldus Vergoossen. “De groep is ontspannen, maar geconcentreerd. Ik merk niet dat het anders is dan een week geleden. Van Fiorentina verwacht ik dat ze hetzelfde zullen gaan spelen als thuis, met een aanvallende intentie.”

PSV speelt donderdagavond in een uitverkocht huis; met in totaal 1600 supporters uit Italië. Fiorentina maakt geen gebruik van de mogelijkheid om te trainen in het Philips Stadion, de ploeg van trainer Prandelli werkt een laatste sessie af in Florence. Sef Vergoossen kan in elk geval weer beschikken over Alcides en Mike Zonneveld, Ismail Aissati doorstond de training van woensdag goed. Over hem wordt donderdagochtend besloten, maar Vergoossen keek er positief tegenaan. De wedstrijd begint ’s avonds om 20.45 uur en wordt live uitgezonden via de NOS.

Voor meer PSV nieuws zie ook : http://psv.phortal.org/

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij