OK

Van Nistelrooy redt Oranje

RobzQ - donderdag 13 september 2007 - 10:09

0

Na een matige wedstrijd lukte het Ruud van Nistelrooy alsnog om het Nederlands elftal op voorsprong te brengen. In de blessuretijd wist de oud-PSV'er zijn doelpuntje te maken waardoor Nederland de wedstrijd won.

Van Basten heeft vast een andere wedstrijd gekeken want volgens hem had Nederland verdiend gewonnen: "We hebben volkomen verdiend gewonnen. We hebben na de rust gedisciplineerd en geconcenteerd gespeeld. Een compliment waard.", aldus de bondscoach.

Van Nistelrooy

"Het was een moeizame wedstrijd. Dat weet je als je hier komt. Met 0-0 was hier een massaal feest losgebarsten.

Uiteindelijk win je dan door een aanval die van de zijkant doorkomt en een bal die een keer goed valt.

Het was lastig allemaal. Dan winnen we in de laatste minuut. Daar hebben we met zijn allen keihard voor gewerkt. De ontlading was heel groot. Jeetjemina", aldus Van Nistelrooij.