Lid worden? Inloggen!

PSV treft Liverpool in kwartfinales CL

RobzQ - vrijdag 9 maart 2007 - 12:48


0

PSV is vrijdagmiddag tijdens de loting voor de kwartfinale van de Champions Leaugue gekoppeld aan Liverpool. De kwartfinales worden op 3 en 4 april gespeeld. De returns volgen een week later.

Uitgerekend de enige tegenstander die PSV liever wilde ontlopen - Liverpool - kwam vrijdagmiddag uit de bus als tegenstander in de kwartfinales van de Champions League. In de groepsfase van het huidige toernooi kwam PSV de ploeg van Rafa Benitez ook al tegen. PSV speelt eerst thuis in het eigen Philips Stadion.

Koeman

Ronald Koeman was licht teleurgesteld over het gegeven dat zijn team is gekoppeld aan Liverpool. “Het neemt iets weg van het plezier dat je zo ver bent. Maar we hebben ongetwijfeld kans”, zei hij in een reactie.

“Omdat je niet ieder jaar zo ver komt, wil je ook wel eens wat anders. Maar ik denk niet dat ze ons onderschatten of er te licht over denken. Ze hebben ons denk ik ook gezien tegen Arsenal”, zei Koeman op De Herdgang. “Ze spelen vanuit een defensieve organisatie, met veel fysieke kracht. Ook hebben ze natuurlijk fantastische spelers, onder wie Gerrard. Als je uit bij FC Barcelona met 1-2 wint, dan kun je wat en ben je mentaal heel sterk. Het wordt een hels karwei, maar we hebben ongetwijfeld kans. We gaan ervan genieten, want het is wel iets fantastisch.”

Kwartfinales

AC Milan - FC Bayern München
PSV - Liverpool FC
AS Roma - Manchester United
Chelsea FC - Valencia CF

Halve finales

Winnaar Chelsea/Valencia - Winnaar PSV/Liverpool
Winnaar AS Roma/Manchester United - Winnaar AC Milan/Bayern München

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij