Lid worden? Inloggen!

Hardleerse automobilist moet auto inleveren

RobzQ - zaterdag 21 oktober 2006 - 15:39


0

Een wel heel eigenwijze automobilist heeft onlangs samen met zijn rijbewijs ook zijn auto in moeten leveren. De politie constateerde de 23-jarige Almeloer zonder verlichting met zijn auto in Almelo reed en wilde de bestuurder controleren. Op het moment dat de agenten op de verdachte toeliepen, ging hij er in zijn auto als een speer vandoor.

Uit het daarna ingestelde onderzoek aan de hand van het kenteken van de auto bleek dat van de verdachte ook zijn rijbewijs was ingevorderd maar nog niet door hem was ingeleverd. Omdat de identiteit van de verdachte bekend was, moest hij op donderdag 19 oktober aan het politiebureau verschijnen. Omstreeks 13.15 uur verscheen de verdachte keurig aan het bureau. Zijn rijbewijs was op het gemeentehuis al achter gehouden en de politie reikte hem nog de nodige processen-verbaal uit.

Daarna verliet de verdachte het bureau, stapte in zijn auto en reed er mee weg. De agenten lieten hem gelijk stoppen en hielden hem aan wegens het rijden zonder rijbewijs. Zijn auto werd in beslag genomen. Met nog een extra proces-verbaal kon de verdachte daarna het bureau voor de tweede keer verlaten.

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij