Lid worden? Inloggen!

Iran komt met plan om hele wereld te besturen

RobzQ - dinsdag 19 september 2006 - 15:27


0

In een toespraaak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad laten weten dat hij een plan heeft voor het besturen van de wereld. Ahmadinejad zei dat dinsdag na aankomst in New York.

Volgens een artikel op nu.nl zei Ahmadinejad dat Iran een "efficiŽnt systeem heeft voor het besturen van de wereld. Met het plan hoopt Iran oplossingen aan te dragen voor "de problemen in Irak, Libanon, Afghanistan en Afrika".

De islamitische republiek wil over de voorstellen met andere landen discussiŽren. Het is onduidelijk of de Iraanse president in zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN over zijn plan zal uitweiden.

President Iran spreekt respect voor paus uit

Bij een andere gelegenheid, op een persconferentie aan het eind van zijn tweedaagse bezoek aan Venezuela, spreekt de president van Iran over de uitspraken van de paus. De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft gezegd dat hij paus Benedictus XVI respecteert. "Wat de opmerkingen van de paus betreft, wij respecteren de paus en iedereen die geÔnteresseerd is in vrede en gerechtigheid",

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij