Lid worden? Inloggen!

Phillip Cocu voorlopig uit roulatie

Acid - zaterdag 16 september 2006 - 20:19


0

PSV zal het de komende wedstrijden moeten doen zonder Phillip Cocu. De aanvoerder van PSV heeft een spierscheuring opgelopen in zijn bovenbeen.

Er is nog niet duidelijkheid hoelang de voor PSV zo belangrijke Cocu exact niet zou kunnen spelen, maar de uitwedstrijd tegen Bordeaux, over anderhalve week, komt volgens verwachting nog te vroeg. "Dat is heel kort dag", aldus Koeman tijdens het wekelijkse persgesprek op De Herdgang. "Het is een scheuring, daar moet je heel voorzichtig mee zijn. Normaal is Phillip een speler die redelijk snel kan herstellen. Als hij Bordeaux zou halen moet alles meezitten, maar dat wordt moeilijk. Begin oktober is er weer een interland periode en ik denk dat hij er dan weer bij is."

Patrick Kluivert
Komende zondag tegen Feyenoord zal Patrick Kluivert volgens verwachting zijn eerste minuten als PSV’er maken. "Hij traint goed, het ziet er goed uit, en nu moet hij zijn minuten gaan pakken. Tegen Liverpool wilde ik hem alleen puur uit nood brengen, als we iets hadden moeten forceren. Het hangt ook zondag van het verloop van de wedstrijd af, maar duidelijk is dat hij speeltijd moet gaan krijgen."

Delen op facebook Delen op twitter Delen via NUjij