Lid worden? Inloggen!

Independence Day

4

Vier juli, een heel belangrijke dag in Amerika. Dan vieren ze de onafhankelijkheid van Groot-Brittannië. Wie precies vraag ik me al de hele tijd af? Ik bedoel, ik ben nu in Californië. Alwaar het een grote samensmelting van verschillende culturen en rassen zou moeten zijn.....

Woensdag 17 juli 2013 - 09:05 - Reacties (2)

Zeven Kleuren Geel

2

"I looked up the definition of cheat and the definition of cheat is to gain an advantage on a rival or foe that they don't have. I didn't view it that way. I viewed it as a level playing field."

Vrijdag 25 januari 2013 - 10:50 - Reacties (8)

De verloren sexappeal van Microsoft

0

De titel zegt het eigenlijk al: Microsoft is niet meer zo sexy. Het bedrijf is de saaie tante geworden waar op feestjes eigenlijk niemand meer bij wil zitten. Ja. Het is familie dus we nodigen haar iedere keer weer trouw uit, ze krijgt koffie en gebak en ze helpt ook altijd goed met opruimen. Erg nuttig. Maar leuk.. Nee. Je zou ze bijvoorbeeld niet uitnodigen voor een gezellig avondje met je vrienden. En haar een keer spontaan bellen doe je liever ook niet. Facebook of Twitter heeft ze niet.

Donderdag 29 november 2012 - 16:56 - Reacties (4)

Heimwee naar Morgen

0

Toen ik jong en onbedorven was, ver terug in de vorige eeuw, was er `de zondagmiddag-film`. Een instituut op het Belgische net, waar oude films werden vertoond. Films die je tegenwoordig kunt zien op betaalde netten als TCM. Vaak musicals, vaak zwart-wit. Mijn eerste keer Fred and Ginger; mijn eerste keer `Singing in the Rain`. Mijn moeder was de sturende kracht achter dit wekelijks ritueel. Zij kan, net als ik, zich helemaal verliezen in zang, dans en prachtige decors. Toen film nog escapisme was en het niet uitmaakte dat het `in het echt nooit zo kan`. Buiten de eerste kennismaking met tap-dans, bolhoeden en extreme buitenissigheid, is er één film die ik volledig in het hart sloot: "Breakfast at Tiffany`s". De film van (!) Audrey Hepburn. Hepburn kende ik als een soort super-oma, zij was toen nog erg actief als ambassadrice voor het WNF, panda beertjes = altijd lief, en ergens had ik bedacht dat ze de zus was van Mies Bouwman, ook al zo`n rol model voor mij op die leeftijd.

Woensdag 19 september 2012 - 23:17 - Reacties (4)

De Roof Boom

0

Crisis, Sinterklaas, Kerst, Arabische Lente, Download verbod, 130km, allemaal reuze belangrijk, maar vandaag wil ik het eens hebben over Nederland's meest waardige tegenstander:DE BOOM en meer specifiek: de roof-boom.

Donderdag 1 december 2011 - 14:58 - Reacties (8)